robot bar fight

robot bar fight

Igår träffades några tappra på den första robotpubträffen på Restaurang Löwenbräu vid Fridhemsplan och hade det trevligt. Vi tittade på filmer med sumo, flygande och juckande(!) robotar samt diskuterade hur man skulle kunna lägga upp workshops med robotbyggande framöver. Många bra idéer!

Stället verkar bra för fler träffar och vi kan säkert husera där ett tag. Dock verkar torsdagar krocka med andra fasta aktiviteter bland medlemmarna i föreningen så vi diskuterar att byta till någon annan dag, möjligen onsdagar. Sen bör inbjudan komma lite tidigare än denna gång så det ska jag slipa på också. Väl mött nästa gång!

Jocke // Pubmötesansvarig

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.