Föreningen växer, det är många som vill vara med och det är jättekul! För att hinna med att ta hand om allt intresse eftersöker vi både lokaler och engagerade medlemmar för smått och stort:

Verkstadslokal

Det vi söker bör vara hyffsat centralt någonstans i närheten av sträckan Sundbyberg – Södermalm med bra kommunikationer. Storleken spelar ingen större roll men från 10 kvm och uppåt är av intresse. Det bör finnas tillgång till pentry och toalett samt vara tillräckligt oömt för viss metallberbetning. Vi vill även kunna låsa in verktyg och material på plats för att slippa transportera det.

Kursassistent

Vi söker en eller flera som kan tänka sig att hjälpa till med grundkursen i Sumo byggande till hösten eller kanske till och med hålla i den med någon av oss nuvarande som assisterande. Detta för att vi vill kunna sätta upp fler kurser parallellt.

Vice Pubvärd

För att kunna köra en pubkväll i månaden söker vi en vice pubvärd som i princip bara innebär att komma dit i tid och ta ett bra bord att sitta kring, när den ordinarie pubvärden har förhinder. Detta kan flera dela på och på sikt ta över ansvaret för.

Mailserveradmin

För att kunna vara mer effektiv med kommunikation inom föreningen skulle vi vilja sätta upp en mailserver någonstans som hanterar dels mailadresser för vår domän ‘stockholmrobot.se’ och dels en maillistserver typ Majordomo eller liknande för våra olika projekt, kurser och intressegrupper.

Är du intresserad av att hjälpa till med något av ovanstående hör av dig till en av oss: micke@microbotics.se eller joakim@bildrulle.nu

 

One Response to Sökes

 1. Dennis Borgström says:

  Hejsan, jag är ev intresserad av att bli kursassistent för grundkursen i Sumo.

  Jag är medlem och nästkommande ordförande i KTH:s Robotförening i Södertälje.

  Jag har ännu inte byggt en Sumo robot, men håller faktiskt just nu på att utveckla en mini-sumo robot för vårens robot-SM i Göteborg. Dessutom håller jag på med lite andra projekt som quadrokopter, mini-dammsugarrobot etc.
  Har hållt på ganska mycket med arduino i olika former, men ännu inte kommit så långt som till att tillverka egna kretskort. Men det kommer.
  Håller dessutom på med att konvertera en mini fräs till en cnc fräs hemma nu.

  Pluggar för övrigt till högskoleingenjör inom robotik och mekatronik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.